Home Home                                 

Leiebetingelser

Vi gleder oss til å se dere på Bornholm. Det kan, imidlertid, alltid skje uforutsette ting eller endringer i ferieplanene. For at vi er enige om hva som gjelder i slike tilfeller, har vi laget leiebetingelsene nedenfor.
Leiebetingelsene gjelder ved ferier kjøpt gjennom oss:

1.0 - Avtalegrunnlag
Våre feriereiser bliver solgt i overensstemmelse med Lov om Pakkerejser. Teknisk arrangør av reisene er A/S Team Bornholm, som er medlem av Rejsegarantifonden. Gruppereiser og spesialarrangementer er ikke omfattet disse reisebetingelsene, da det gjelder spesielle avtaleregler for disse reiseformene.

2.0 – Betaling
14 dager etter bestilling ber vi dere betale inn 25% av leiebeløpet som depositum. Restbeløpet forfaller til betaling senest 4 uker innen ankomst. Hvis dere har spesielle ønsker vedr. betalingsdatoene, er vi fleksible – dere skal bare kontakte oss med deres ønsker.
Hvis dere bestiller ferien 9-45 dager før ankomst, ber vi dere betale inn det fulle leiebeløpet 8 dager etter at dere har mottatt bekreftelse fra oss – dog senest 5 dager før ankomstdato.
Ved bestilling 0-8 dager før ankomst avtaler vi betalingsdatoen i forbindelse med bestillingen.

3.0 – Avbestillingsforsikring, sykdom
Når dere bestiller ferie gjennom oss, er dere gratis dekket av vår avbestillingsforsikring i Europæiske Rejseforsikring A/S. Forsikringen sikrer dere at dere ikke er bundet av en bestilt ferie hvis dere ikke kan reise på grunn av én av følgende årsaker:
*Alvorlig sykdom eller dødsfall hos dere eller deres nærmeste
*Brann eller innbrudd i deres private hjem umiddelbart innen avreise
*Overenskomststridig arbeidsnedleggelse i forsikredes egen virksomhet.
Vi håper at det ikke skjer noe slikt, men skulle uhellet være ute, vil dette være en god forsikring å ha – og forsikringen er vel å merke gratis for dere.

4.0  Arbeidsløshet
Vår gratis avbestillingsforsikring dekker også hvis en av reisedeltakerne uheldigvis skulle bli oppsagt fra sitt arbeid i perioden mellom bestillingen av reisen og betalingsdagen for reisen. Vi håper at slikt ikke skjer – men det er en trygghet for deg at du vet, at du ikke ”henger” på rekningen hvis du er nødt til å avbestille på grunn av arbeidsløshet.

5.0  – Avbestilling
Hvis dere skulle ønske å avbestille reisen – og avbestillingen ikke skyldes forhold som er omfattet av avbestillingsforsikringen i  punkt 3.0 samt punkt 4.0 – gjelder følgende regler:
Ved avbestilling mer enn 30 dager før ankomst: Dere kan annullere reisen uten omkostninger. Hvis dere allerede har betalt reisen helt eller delvis, vil de innbetalte beløp bli refundert med et administrasjonsfrdrag på 10% av reisens pris, med et minimum på 700 kroner.
Ved avbestilling inntil 15 dager før ankomst: 50% av reisens pris skal innbetales. Hvis dere allerede har betalt inn reisen helt eller delvis, vil det innbetalte beløp bli tilbakebetalt med et fradrag på 50% av reisens pris.
Ved avbestilling senere enn 15 dager før ankomst: Hele reisens pris skal innbetales.

6.0 - Endring av fergebilletter
Dere kan endre fergebillettene fram til 30 dager før ankomst uten omkostninger for dere. Ved senere endringer vil det påløpe et administrasjonstillegg på 150 kroner.

7.0 - Reklamasjon
Skulle dere etter ankomst til feriestedet konstatere feil eller mangler ved feriehuset/feriestedet, ber vi dere vennligst kontakte feriestedets resepsjon senest 24 timer etter at dere har konstatert feilen/mangelen, slik at den hurtigst mulig kan bli utbedret.
Ved reklamasjon senere enn 24 timer etter feilens konstatering mistes retten til å påberope seg et erstatningskrav.
Vi legger stor vekt på at såvel kvalitet som service på våre feriesteder alltid er meget høy. Skulle dere ha andre opplevelser, hører vi meget gjerne fra dere – også selv om feilen ble rettet på feriestedet.

8.0 F - Forbehold
Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en god ferieopplevelse på Bornholm. Det kan, imidlertid, oppstå ting som vi ikke har innflytelse på. Og i slike tilfeller er vi fritatt for ansvar, liksom det ikke kan gjøres erstatningskrav gjeldende mot oss. Slike tilfeller kan f.eks. være:
*Streiker
*Forsinkelser
*Endringer i ruteplaner hos rederier, flyselskaper eller busstransportører

Klikk her for å gå tilbake

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser