Home Home                                 

Griffen Spa Hotell i Rønne

Havsutsikt. Spa- og wellness. Å la seg bortskjemme.

Griffen Spa Hotel. Totalrenovert i 2017   
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vokter over skatter. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for hotellet, som ligger i Rønnes gamle bydel med utsikt over havet. 

Griffen Spa Hotel ble totalrenovert i januar-april 2017. Hotellet åpnet igjen den 1. mai som et "nytt" hotell. Værelserne mot havet har en fantastisk havutsikt, mens værelsene på landsiden vender mot den gamle bydelen i Rønne. Hotellets innredning er designet av den bornholmske designer Pernille Bülow, som også er kjent for sitt glass- og smykkedesign.

Gratis adgang til spa-område
Griffen Spa Hotel er det perfekte utgangspunkt hvis man vil lære Bornholm å kjenne. Etter dagens opplevelser trenger du kanskje til litt avslapning? Som gjest på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til hotellets store spa- og wellnessområde "Den bornholmske diamantspa", der du kan nyte de mange bad og saunaer - eller også bestille en av de avslappende behandlingsformer. Les mer om spaområdet ved 
å trykke her. Spa-området har en rolig atmosfære, idet aldersgrensen er 16 år.

Lekker mat med havutsikt
I hotellets nyrenoverte restaurant kan du nyte lekkerier fra det bornholmske "skattkammer" innenfor matvaredelikatesser. Ta plass i en av de myke stolene og gled deg over utsikten fra Griffen Spa Hotel - pekt ut som en av Bornholms 10 flotteste utsikter. Nyt panoramaet og la ganen skjemme seg bort. Restauranten vender mod vest. Så ved aftentid går solen langsomt ned i horisonten foran dig og sender flotte gyldne og fiolette stråler over havet.  

Strand, by og hav
Griffen Spa Hotel har plass mellom havet, en liten sandstrand og den gamle bydelen i Rønne. Du er tett på mye av det, som vil bidra til å gøre din ferie på Bornholm til noe spesielt. 
Rønne er sentrum for handels- og kulturlivet på øya. I den gamle bydelen finner du smukke bindingsverkshus og gamle kjøpmannsgårder, som vitner om en tid, da velhavende skipsredere med utgangspunkt i Rønne drev handel over hele verden. 

 

 

Bestilling
Bestill ferien på Griffen Spa Hotel ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi gode idéer til deilige feriedager på Bornholm. 
 

 

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser