Home Home                                 

Hasle Hytteby - Praktisk Informasjon

Adresse
Hasle Hytteby
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
Telefon resepsjon: 0045 2967 8088
Telefon booking: 0045 5695 8566

Avreisetidspunkt
På avreisedagen ber vi om at dere forlater feriehuset innen kl. 10.00.

Allergivennlige feriehus
Alle feriehytter er røykfri. Hvis du er allergisk overfor husdyr, kan du velge en feriehytte som er husdyrfritt. Informer om dine ønsker i forbindelse med bestillingen, så vil vi gjøre det vi kan for å imøtekomme dem.
Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noe problem da våre dyner og hodeputer ikke inneholder dun.

Ankomstdager
Ankomst og avreise kan foretas på en hviken som helst ukedag. Det vil si at dere i utgangspunktet ikke behøver å leie for hele uker. Dermed har dere mulighet til å sette sammen ferien helt som dere ønsker det, noe som også gir mulighet for å velge å reise på de billigste fergedagene. Disse er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen vil dere ha ferieleiligheten til rådighet fra kl. 15.00. Les mer om det under punktet ”Nøkkelutlevering” hvis dere ankommer sent om kvelden.

Babypakke
Dere kan gratis låne en babypakke bestående av: Høy stol, barneseng, klappvogn, stellematte og badekar. Utstyret kan hentes i resepsjonen på feriestedet. Vi ber dere reservere babypakken i forbindelse med bestillingen. Det er bare å skrive en beskjed i kommentarfeltet.

Bestille flere hytter på én gang
Ønsker du å bestille flere hytter på én gang, skal du bare foreta en alminnelig bestilling av et feriehytte over internett, og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularet hvor mange feriehytter du ønsker. Så foretar vi en manuell behandling av din bestilling – og vi gjør selvfølgelig det vi kan for å plassere feriehyttene så tett på hverandre som mulig.

Betalingsbetingelser
Vi ber dere betale inn et depositum å 25% av reisens pris senest 14 dager etter at dere har mottatt vår bekreftelse. Restbeløpet betales senest 4 uker før ankomst. Hvis dere bestiller så sent at det er under 4 uker til dere vil ankomme, avtaler vi en betalingsdato.

Buss på Bornholm
Hvis du ønsker å kjøre med buss til Hasle Hytteby, er bussrute 1 den rette. Rute 1 starter umiddelbart ved fergen i Rønne og har stoppested 150 meter fra Hasle Feriepark. Ved påstigning er det bare å fortelle sjåføren at du ønsker å gå av ved Hasle Hytteby. Hvis du ønsker å kjøre fra Hasle Hytteby til Rønne, skal du bruke bussrute 4.
Du kan laste ned kjøreplanen for bussruterne 1+4 ved å følge dette link: Busruter 
Kjøretiden fra Rønne til Hasle Feriepark/Hytteby er ca. 20 minutter.

Leie av sykkel
Dere kan leie sykler i resepsjonen.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 90 NOK
· 2 dage: 175 NOK
· 3 dage: 250 NOK
· 4 dage 310 NOK
· 5 dage: 360 NOK
· 6 dage: 400 NOK
· 1 uge: 440 NOK
ekstra dage 40 NOK

Dyner/Sengetøy
Det er dyner og hodeputer i feriehytten. Sengetøy og håndklær ber vi dere selv ta med. Alternativt kan dette leies i resepsjonen for 105 NOK for sengetøy og 30 NOK for håndklær. Fint hvis dere bestiller på forhånd.

Hjertestarter
Vi håper ikke det bliver bruk for den – men til din orientering er det en hjertestarter i ressepsjonen på Hasle Feriepark og Hytteby. Dét gir litt ekstra trygghet i ferien.

Hunder og Katter
Hunder og katter ønskes velkommen til Hasle Hytteby. En del av våre hus er derfor forbeholdt gjester med hunder eller katter. Vi ber om at dere ved bestilling opplyser om dere medbringer deres firbente venner. På grunn av den ekstra rengjøring som vi er nødt til å foreta, koster det dere 314 NOK å ta hunden eller katten med. Prisen gjelder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gjester som tar hund eller katt med til Bornholm. Det går fint – dere skal bare huske at de svenske tollmyndigheters krav skal være oppfylte. Normalt er reglene for innførsel av dyr til Sverige ganske restriktive. Reglene er likevel meget lempelige når dere ”bare” er på gjennomreise til Bornholm. Les evt. mer om det her: Hund/Katt til Bornholm.

Innkjøp
I Hasle Feriepark og Hytteby har vi en kiosk med et mindre utvalg av dagligvarer og husholdningsartikler. Åpningstidene er 7.30 til 10.30 og 15.00 til 20.00. I yttersesongen kan åpningstidene være litt kortere.
Hvis dere har behov for større innkjøp, ligger Hasle sendtrum 1.200 meter unna. Her finner dere bl.a. den lokale Spar-kjøpmann pluss Superbrugsen.

Internet
Det er trådløs internettilgang i senterbygningen i Hasle Feriepark/Hasle Hytteby.

Kjøkkenutstyr
Feriehusene i Hasle Hytteby har et velutstyrt kjøkken – herunder servise til 6 personer. Det er derfor unødvendig å ta med kjøkkenservise eller liknende.

Minigolf
Pris pr. person NOK 25,- Ved grupper på mer enn 10 personer er prisen NOK 20 pro pers.

Utlevering av nøkler
Nøkkelutleveringen skjer i Hasle Hyttebys resepsjon. Hvis dere ankommer etter kl. 20.00, vil det på inngangsdøra til resepsjonen henge en velkomshilsen med deres navn på. I denne konvolutten ligger deres nøkkel pluss informasjon om hvilken hytte dere skal bo i.

Pensjonistrabatt
Pensjonister har mulighet til å oppleve Bornholm med rabatt. Når dere bestiller opphold inklusive fergetransport med bil, er det bare å markere i bookingfeltet at dere ønsker en ”Pensjonistbil-billett”, så vil dere få en rabatt i forhold til våre alminnelige fergepriser. Det er følgende regler for å kunne oppnå pensjonistrabatten:
*Minst én av reisedeltakerne skal være pensjonist eller førtidspensjonist.
*Dere må maksimalt være to personer i bilen. (Det kan også gjerne være opp til tre barn under 11 år med i bilen.)
*Pensjonistrabatten kan ikke oppnås på tilbudsreiser der det i forveien er gitt rabatt på fergebilletten. (Tilbudsreiser er de reiser som står på forsiden av vår hjemmeside.)

Vær også klar over at fergeselskapet kan ha begrensninger på antall pensjonistbilletter på utvalgte avganger.

Rengjøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for å gjøre rent deres hytte ved anskomst/avreise – så kan dere alltid være sikre på at hytten er ordentlig rengjort ved ankomst, og dere er fri for selv å gjøre rent før avreise. Betaling for rengjøringen er inkludert i leieprisen.
Vi ber dere sørge for at evt. avfall er lagt i søppelposen og at kjøkkenserviset er rengjort.
Rengjøringen i Hasle Hytteby blir foretatt med Svanemerkede/miljøvennlige rengjøringsmidler.

Strykejern
Dere kan låne strykejern og strykebrett i resepsjonen – og det er selvfølgelig gratis.

Telefonnumre
Alle spørsmål vedrørende bestilling: 0045 5695 8566

Vaskemaskin og tørketrommel
Hvis dere får behov for å vaske, kan dere leie vår vaskemaskin og tørketrommel (mot et lite gebyr pr. vask).

Aktiviteter

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser