Home Home                                 

Sandvig Søpark - Nye & Flotte Ferieleiligheter


  Sandvig.
Nye leiligheter fra 2015
Flott Innredning

Sandvig Søpark. Ferieleiligheter for 2-4 eller 4-6 personer i Sandvig.
Sandvig Søpark ble ferdigbygget i slutten av mai 2015. Gled dere til nye, flotte ferieleiligheter.

Leilighetenes innredning
Leilighetene ble innredet i en eksisterende bygning, der nesten alt, unntatt taket, er blitt utskiftet. Leilighetenes innredning er designet av den kjente bornholmske designer Pernille Bülow.
Dere kan derfor glede dere til å bo i noen helt  nye og flotte leiligheter. Ferieleilighetene - som alle ligger på ett plan - er innredet for 2-4 personer (53 m2) eller 4-6 personer (63 m2). Innredningen er som følger: Entré. Soveværelse med dobbeltseng. Stue med stort kjøkken, inkl. kjøleskap med fryseboks, samt oppvaskmaskin. I stuen er det to soveplasser på sovesofa. Badeværelse. Leilighetene for 4-6 personer har dessuten en sovealkove med dobbeltseng.

Soveværelset i Sandvig Søpark  Stuen i Sandvig Søpark 
Spisepladsen i Sandvig Søpark  Stue og køkken i Sandvig Søpark 
Terrassen i Sandvig Søpark har kig til Hammerknuden  Badeværelset i Sandvig Søpark 
Sandvig Søpark. Lejlighederne set fra terrassedøren  Sandvig Søpark: Sæt dig godt til rette med en god bog og en kop kaffe. Nyd din ferie! 

Terrasser, internet, grill og lekeplass

Alle leilighetene har en deilig terrasse. De fleste av leilighetene for 2-4 personer har endatil to terrasser, slik at dere kan nyte såvel morgen- som aftensolen. Her er grill til alle leilighetene, samt trådløst internet. Sandvig Søpark har også petanquebane, samt en liten, hyggelig naturlekeplass, som barna vil elske.

Hammershus

Det riktige Bornholm
For mange bornholmere og turister er Sandvig det ”riktige” Bornholm. Det er her dere kan oppleve den flotte kombinasjonen av kneisende klipper og en deilig strand.  Allerede i begynnelsen av 1900-tallet begynte gjester fra inn- og utland å reise til Sandvig for å oppleve den gode stemningen og middelaldereventyret på borgen Hammershus.

Sandvig Søpark har en perfekt plassering i Sandvig. Rett foran størstedelen av søparkens terrasse starter klippeformasjonen Hammerknuden. Fra topppen av Hammerknuden har man den flotteste utsikten over Sandvig. 300 meter fra leiligheten deres ligger de idylliske innsjøene Hammersø og Opalsø. Ta fiskestanga med og se om dere har fiskelykke og hover inn Hammersøens gjedder og aborer. Ved Opalsøen kan dere prøve Danmarks lengste svevebane. Tra toppen av det gamle steinbruddet suser du ned med svevebanen i en fart på 60 km/t.- se film fra Opalsøen her.

Dere skal selvfølgelig også oppleve Sandvig Strand, der dere finner den maleriske kombinasjonen av sand, hav og kneisende klipper. Fortsett langs stranden inn til Sandvig med de mange, gode kaféer og restauranter.

Gratis leie av sykkel
Når dere bor på Sandvig Søpark, kan dere låne sykkel gratis. Bornholms vifte av sykkelstier starter bare 100 meter fra ferieleiligheten. Gled dere til gode sykkelstier gjennom flott natur, der biler stort sett er fraværende.

Derfor bør dere velge Sandvig Søpark
Sandvig Søpark er et skjønt feriested for såvel barn som voksne. Dere kommer til å bo i nye, flotte leiligheter i Bornholms mest ettertraktede naturområde,  med kneisende klipper og glitrende sand, samtidig med at dere har kaféer og restauranter innen gå-avstand. Når dere bor på Sandvig Søpark, kan dere også komme med på spennende gratis guideturer.

 Hygge på Sandvig Havn. Sandvig Søpark er et skønt feriested for børn og voksne - og tæt på Sandvig Strand 
   

   

Bestilling
Dere kan komme og reise på alle ugens dager – vi har således ingen faste ankomstdager. Dere kan også leie for kortere perioder enn en uge.
Bestill din ferie ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi deg gode idéer til deilige feriedager på Bornholm.


Beregn pris Sandvig Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Er der udsolgt?
Hvis du oplever, at Sandvig Søpark er udsolgt i den ønskede periode, anbefaler vi dig Årsdale Søpark. Lejlighederne i Årsdale Søpark er også flotte og nyindrettede som Sandvig Søpark.
Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser