Home Home                                 

Sandkaas Sommerhus - I området

Sand. Strand. Klipper.
Det "riktige"
Bornholm

Sandkaas ligger litt syd for Allinge på Nordbornholm.

Østersjøen ligger bare 200 meter fra Sandkaas Sommerhus, men vi anbefaler dere å gå de ca. 400 metrene til Sandkaas Strand hvis dere har lyst på en badetur. Her vil dere oppleve det som mange kaller det ”riktige” Bornholm: Skjønn sandstrand og flotte klipper i malerisk forening. På grunn av trær foran stranda er den vanskelig å se for forbipasserende. Derfor er det nesten bare de lokale bornholmerne som bruker den. Men når dere selv har oppdaget denne skjønne stranda, så vet dere hvorfor Sandkaas Strand blir betraktet som en av Bornholms ”hemmelige perler”.
Når dere først er på Sandkaas Strand,  så må dere ikke snyte dere selv for et besøk i den lille kiosken, som likner en fra de gode, gamle dager. Om den likner eller ikke, så er i alle fall prisene som i gamle dager.

Kyststien fra Sandkaas Strand til Allinge.Ved Sandkaas Strand begynner den flotte kyststien som går mellom klippene og havet. Kystredningsstien fortsetter inn til Allinge, der dere kommer inn i den gamle bydelen med de sjarmerende bindingsverkhusene Duften av røkt sild vil langsomt komme dere i møte, idet to av øyas beste røykerier ligger ved havna i Allinge. Rundt om på havneområdet kan dere oppleve et summende havneliv med kremmer-markeder, en årlig jazzfestival og små kaféer. Kyststien fortsetter videre ut av byen og opp til den gamle slottsruinen Hammershus, den største i Nord-Europa. Nedenfor Hammershus ligger Hammerhavnen, der små båter tar dere med på tur ned langs kysten. Sett fra vannsiden blir klippekysten enda mer dramatisk, og når dere passerer Hammershus, vil dere levende kunne forestille dere at borgen var en uinntakelig festning i middelalderens urolige Danmark. Opplevelsene blir krydret av båtførerens historier – og det gjør dem bestemt ikke mindre spennende.

Sør for Sandkaas ligger Gudhjem, som i sesongen har daglig båtforbindelse til Ertholmene, med de to små bebodde øyene øst for Bornholm, Christiansø og Frederiksø. På slutten av 1600-tallet ble øyene omdannet til Danmarks framskutte flåtebastion i Østersjøen. Flåtebasen var en torn i øyet på englenderne, som under Napoleonskrigen gikk til angrep på øya. Men Ertholmene holdt stand og fastholdt sin tilknytning til Danmark. Kanonene står der stadig, og med sin spennende historie og særpregede natur emmer øyene av stemning fra dengang. Her venter en helt spesiell opplevelse for både barn og voksne..

   

 Hammershus troner på toppen af Bornholm.  Bådfarten tager jer med på en spændende tur langs den flotte kyst.

Bestilling
Bestill  ferien i  Sandkaas Sommerhus ved å taste inn ønsket ankomstdato  i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi gode idéer til deilige feriedager  på Bornholm

Beregn pris Sandkås Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser