Home Home                                 

Adresse
Dueodde Ferielejligheder
Sirenevej 2, Dueodde
3730 Nexø
Telefon: 0045 5695 8566
Telefax: 0045 5695 3466
Mail: info@teambornholm.dk 

Avreisetidspunkt
På avreisedagen ber vi dere vennligst forlate ferieleiligheten kl. 10.00.

Allergivennlige leiligheter
Alle leiligheter på Dueodde Ferieleiligheter er røykfrie.  Er du allergisk overfor husdyr,  kan du velge en leilighet som er husdyrfri. Du skal bare opplyse om din allergi i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for å reservere en allergivennlig leilighet til deg.
Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noe problem, da våre dyner og hodeputer ikke inneholder dun.
I feriehuset er det ikke mulig å bringe husdyr.

Ankomstdager
Dere kan komme og reise på alle ukens dager – det er altså ingen faste ankomstdager, og dere behøver som utgangspunkt ikke leie for hele uker. Dermed har dere mulighet for å sammensette ferien helt etter eget valg, liksom dere kan velge å reise på de billigste fergedagene. Disse er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Tidspunkt for ankomst
På ankomstdagen har dere ferieleiligheten til rådighet fra kl. 15.00. Les evt. mer om dette under punktet ”Nøkkelutlevering” hvis dere kommer sent om kvelden.

Babypakke
Dere kan gratis låne en babypakke bestående av: Høy stol, barneseng, klappvogn, stellematte og badekar. Utstyret kan hentes i resepsjonen på feriestedet. Vi ber dere reservere babypakken i forbindelse med bookingen – skriv bare en beskjed i kommentarfeltet når dere bestiller.

Betalingsbetingelser
Vi ber dere vennligst betale inn et depositum på 25% av reisens pris senest 14 dager etter at dere har mottatt vår bekreftelse. Restbeløpet må være innbetalt senest 4 uker før ankomst. Hvis dere booker sent, slik at det er under 4 uker til ankomst, avtaler vi betalingsdatoen i forbindelse med bestillingen av ferieoppholdet.

Bestilling av flere leiligheter på én gang
Ønsker du å bestille flere leiligheter på én gang, er det nok å lage én bestilling på en leilighet via internett, og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularet hvor mange leiligheter du ønsker. Så foretar vi en manuell håndtering av din bestilling. Vi vil selvsagt bestrebe oss på å plassere leilighetene så tett på hverandre som mulig.

Buss til Dueodde Ferieleiligheter
Hvis dere ønsker å kjøre buss ut til Dueodde Ferieleiligheter, skal dere anvende bussrute 7 og 8. De kjører umiddelbart etter fergens ankomst til Rønne Havn og har stoppested 50 meter fra Dueodde Ferieleiligheter. Kjøretiden fra Rønne til Dueodde Ferieleiligheter er ca. 60 minutter.
Ved å trykke her kan dere se hele bussplanen for Bornholm.
Du kan finne et oversiktskart over samtilige bussruter på Bornholm ved at trykke her.

Leie av sykkel
Dere kan leie sykler i vår resepsjon
Prisene pr. sykkel er: (dag, dager – uke, uker)

* 1 dag: 95 NOK
* 2 dage: 190 NOK
* 3 dage: 270 NOK
* 4 dage: 350 NOK
* 1 uge: 440 NOK
* 2 uger: 675 NOK

Dyner/sengetøy
Værelser: Dyner, hodeputer, sengetøy og håndklær er inkludert i leieprisen. Dette behøver dere altså ikke selv å ta med.
Leiligheter: Det er dyner og hodeputer i leiligheten. Sengetøy og håndklær er derfor det eneste som dere selv skal ta med. Alternativt kan dere leie dette i resepsjonen for 105 NOK for sengetøyet og 30 NOK for håndklær.

Forhold for funksjonshemmede
Ferieleilighetene i første etasje kan benyttes av kjørestolbrukere. Døråpningene har  tilstrekkelig bredde til vanlige kjørestoler, og det er ingen dørtrinn i ferieleiligheten. På baderommet er det ikke fullt så bra, her er det begrenset snuplass og det er et trinn opp til dusjen. Fortell oss hvis dere har med kjørestol, så skal vi gjøre vårt ytterste for å finne den best mulige ferieleilighet til dere. Husk, for øvrig at, det er en gang- og kjørerampe ned til stranden fra Dueodde Badehotell, slik at også kjørestolbrukere lett kan komme til stranden.

Hunder/katter
Hunder og katter er velkomne i noen av lelighetene på Dueodde Ferieleiligheter. Hvis dere tar med hund eller katt, ber vi om at dere gjør oss oppmerksom på det når dere bestiller. På grunn av den ekstra rengjøringen vi er nødt til å foreta, vil det koste 314 NOK å ta hunden eller katten med. Prisen gjelder for hele oppholdet.
Vi har hvert år mange gjester som tar deres hund eller katt med til Bornholm. Det går helt greitt, dere skal bare huske at de svenske tollmyndigheters krav skal være oppfyllte. Normalt er reglene for innførsel av dyr til Sverige restriktive. Reglene er likevel svært lempelige når dere ”bare” er på gjennomreise til Bornholm. Les evt. mer her: Hund/katt til Bornholm.

Innkjøp
Det er mulig å gjøre mindre innkjøp på selve Dueodde. Har dere bruk for å gjøre større innkjøp, er Brugsen (Coop) i Snogebæk og Pedersker de nærmeste mulighetene. Begge steder ligger 8 kilometer fra Dueodde Badehotell.

Kjøkkenutstyr
Ferieleilighetene på Dueodde Badehotell har alle et mindre kjøkken med 2 kokeplater. Her er kjøkkeninventar pluss –servise i leiligheten. Dere behøver derfor ikke ta med kjøkkenservise eller liknende.

Morgenmat (frokost)
Hvis dere har booket et dobbertrom, er morgenmaten inkludert i leieprisen. Har dere booket en leilighet, kan dere kjøpe morgenmat for 125 NOK pr. person. pr. dag. Barn under 12 år 95 NOK pr. person pr. dag. Barn under 3 år er gratis. Dette kan kjøpes i perioden 1. juni til 31. august.

Nøkkelutlevering
Utlevering av nøkkel skjer i resepsjonen på Dueodde Badehotell. Ved ankomst utenfor resepsjonens åpningstid vil det på inngangsdøren til resepsjonen henge en velkomsthilsen med deres navn påført. På denne hilsenen er det anført hvilken leilighet dere skal bo i. Døren til leiligheten vil være åpen, og nøkkelen til leiligheten vil ligge på spisebordet.

Pensjonistrabatt
Pensjonister kan oppleve Bornholm med rabatt. Når dere bestille et opphold som inkluderer fergetransport med bil, skal dere bare markere i bookingfeltet at dere ønsker en ”pensjonistbillett”. Så vil dere få en rabatt  i forhold til våre alminnelige fergepriser. Reglene for å kunne oppnå dette er at:
*Minst én av deltakerne skal være pensjonist eller førtidspensjonist
*Dere får maksimalt være to i bilen (det kan godt være opp til tre barn under 11 år i bilen).
*Pensjonistrabatten kan ikke oppnår på tilbudsreiser der det i forveien er gitt rabatt på fergebilletten (tilbudsreiser er de reiser som står på forsiden av vår hjemmeside).
Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.
Bemerk at fergeselskapet på utvalgte avganger kan sette begrensninger på antallet av pensjonistbilletter

Rengjøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for å rengjøre deres leilighet ved ankomst/avreise. Slik vil dere alltid kunne være sikre på at leiligheten er ordentlig rengjort ved ankomst, og at dere er fri for arbeidet  med selv  å gjøre rent før avreise. Betalingen for dette er inkludert i leieprisen. Dere skal altså ikke betale ekstra for rengjøringen.
Ved avreise ber vi dere bare om å sørge for at eventuelt avfall er lagt i bossposen, pluss at kjøkkenserviset er rengjort.

Røykfrie leiligheter
Alle våre ferieleiligheter er røykfrie.

Strykejern
Dere kan låne strykejern og strykebrett gratis. Dette utstyret er plassert i vaskerommet der nøkkelen til deres passer.

Vaskemaskin og tørketrommel
Hvis dere har behov for å vaske klær, er dere velkommen til å bruke vaskerommet på Dueodde Ferieleiligheter.

Nøkkelen til deres leilighet passer også til vaskerommet.

 


Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser