Home Home                                 

Dueodde Ferieleiligheter - I området

Hvit sand. Duftende furustrær. Hyggelige fiskeleier.

Nexø Golfbane ligger blot nogle få gode drives fra hotelletDueodde er Bornholms sydligste punkt. Kilometervis av sandstrand ligger klar til å leke seg på. Vannet er klart, og sanden er så finkornet at den helt fram til 1800-tallet ble brukt i timeglass. Napoleon skal ha vært blant brukerne av sanden fra Dueodde.

Dueodde er en mini-by med restaurant, små butikker og, selvfølgelig, den kjente is-kiosken, som frister med lekker is hele sommeren. For de av dere som liker mosjon, ligger Dueodde Fyrtårn klart til bestigning. 198 trinn fører deg opp til toppen, hvor det er en fantastisk utsikt over havet og hele Syd-Bornholm.

Dueodde er også kjent for sin 18-hullers golfbane. Her går også en del av ruten under Etappe Bornholm – det berømte maratonløpet over 5 dager, der sandruten på Dueodde er en av de mest krevende etappene. Liker du å løpe, er Etappe Bornholm en fantastisk opplevelse! Men det kan også være en opplevelse å betrakte de nesten 2.000 deltakerne kjempe seg vei gjennom sandklittene.

Eller kanskje det kunne friste med en skogtur langs de hyggelige skogstiene? Dueodde Ferieleiligheter er omgitt av en flott furuskog. Godt gjemt inni skogen finner dere to tyske kanonstillinger fra 2. verdenskrig. Dengang var her ingen skog, og med tilsvarende kanonstillinger i Øst-Preussen på den andre siden av Østersjøen mente tyskerne de skulle kunne beherske innseilingen til de russiske Østersjø-havnene. De meget kraftige kanonene kom aldri i bruk, men de metertykke bunkersene vil de neste mange hundre år vitne om en uhyggelig tid. Uansett uhyggen, så er de to bunkersene en spennende opplevelse.

Bornholm har et vidt forgrenet nett av sykkelstier som starter like ved Dueodde Ferieleiligheter. Lei deg en sykkel hos oss og opplev de bølgende kornmarkene på veien til det lille hyggelige fiskeleiet Snogebæk ca. 6 kilometer fra Dueodde. Stedet byr på opplevelser for såvel øye som for munn. Kjærstrup Chokolade frister med håndlaget sjokolade. Prøv også den meget roste Boisen is. Snogebæk byr videre på hyggelige kaféer, spennende butikker, et silderøykeri, kunsthåndverkere og en ukentlig markedsdag.

 Hyggelig havnestemning i SnogebækEn røget sild hører med til oplevelsen af Bornholm  

Bestilling
Bestill din ferie ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi deg gode idéer til deilige feriedager på Bornholm.

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser