Home Home                                 

Bornholm - Barnas øy

Skjønne strender. Hygge med familien. Nye kamerater. Spennende opplevelser

Bornholm er barnas øy. Den hyggelige atmosfæren og den spennende naturen innbyr til lek. Kilometervis av lekker og barnevennlig sandstrand ligger klar til vannleker. Eller kanskje skulle dere besøke Bornholms Middelaldercenter? Prøv livet i middelalderen – rytterne tørner sammen og lansene splintres til lyden av trompeter og hujende tilskuere. Et av Danmarks eldste og smukkeste forlystelsesland ”Joboland Brændesgårdshaven”  byr dere velkommen med alt fra go-cart-baner over vannland til mini-zoo.

Dere kan også merke naturens vingesus på opplevelsessenteret Naturbornholm, der dere kan oppleve Bornholms tilblivelse for mange millioner år siden. Hør den fantastiske historien om hvordan Bornholm ble skapt av rødglødende lava. Dengang lå Bornholm ikke i Østersjøen, men tett på ekvator, og store dinosauruser hersket på øya. Et spennende opplevelsessenter, som både barn og voksne vil elske.

Nedenfor finner du de feriestedene på Bornholm som etter vår mening er mest barnevennlige. Dere kommer tett på stranda – og det er ofte både lekeland, hoppeland og svømmebasseng på feriestedene. Hvis du vil vite mer om feriestedene, kan du trykke på bildet eller overskriften utenfor de enkelte feriestedene. I boksene til høyre i skjermbilledet kan du spørre om pris og ledige perioder.

Gode feriesteder for barna


Dueodde Ferieleiligheter, Dueodde


Gudhjem Feriepark i Gudhjem


Hasle Feriepark i Hasle
Deilige ferieleiligheter for 2-4 personer beliggende ved en av Nordeuropas beste sandstrender. Kilometervis av kritthvit sandstrand venter  på dere. Er skog og strand dere ønsker, så er Dueodde Badehotell det riktige valg for dere. Feriehus for 4-6 personer som ligger godt til i utkanten av Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Badebasseng  og lekeland i  ferieparken. Et bornholmsk ordspråk sier at ”Gudhjem er skapt av samme stoff som drømmer”. Og når dere har opplevd denne skjønne byen, vet dere hvorfor. Velinnrettede feriehus for 4-6 personer beliggende i Hasle Lystskov. Rabattmulighet hvis dere ”bare” er 2 personer. Badebasseng med barnebasseng, hoppe- og lekeland, samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en av Bornholms beste strender, hvor dere også kan merke historiens vingesus – her er det flere ganger funnet forsteninger etter 170 millioner gamle dinosaurer.

Hasle Hytteby i Hasle

Storløkke Feriepark i Allinge

Æblehaven i Allinge
Midt i skogen. Tett på stranda. Små, hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Bad og toalett i fellesbygning. Svømmebasseng med barnebasseng, hoppe- og lekeland samt minigolfbane i ferieparken. Et godt og billig feriested omgitt av et hyggelig miljø. Flotte feriehus i familievennlig feriepark, beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehus for 2, 2-4 og 4-6 personer. Poolområde med barnebasseng. Skjønne, grønne arealer med beachvolley, ballbaner, svevebaner, hoppe- og lekeland. 900 meter til den hyggelige badestranda ”Næs”. Deilige feriehus for 4-6 personer, beliggende i en tidligere epleplantasje. Om våren blomstrer epletrærne så fint – og om høsten kan dere sette tennene i de lækreste, bornholmske epler. Skjønn beliggenhet tett på havet og Allinge sentrum. Pool med badebasseng, hoppe- og lekeland i ferieparken.
Mulighet for havutsikt mot en liten merkostnad.

Østersøen i Svaneke


 

I en kjøpmannsgård fra 1700-tallet blir dere budt velkommen til lekre leiligheter for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhet: Direkte på havna i Svaneke med utsikt over Østersjøen. I den innelukkede hagen er det en sydlandsk stemning med svømmebasseng, roser, palmer og fikentrær. Østersjøen Ferieleiligheter er et av Bornholm mest ettertraktede feriesteder.  

 

 

 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser