Home Home                                 

Årsdale Søpark - Nye og Flotte Ferieleiligheter

Årsdale Søpark - Nye og Flotte Ferieleiligheter.
Havutsikt.

Årsdale Søpark. Nye og flotte ferieleiligheter i det hyggelige fiskelejet  Årsdale

Nye og flotte ferieleiligheter
Ved Årsdale blir dere møtt av byens vartegn: Den flotte, hollandske møllen fra 1800-tallet. Mens vingene langsomt dreier rundt i den lune brisen, kan dere føle feriestemningen. Og feriestemningen blir bare bedre når dere kommer fram til Årsdale Søpark. Her blir dere nemlig budt velkommen av nye og flotte ferieleiligheter for 2-4 og 4-6 personer.

Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleiet Årsdale - 2 minutters kjøring sør for Svaneke.

For en liten merpris kan dere velge ferieleiligheter med utsikt over byens tak til havet. Alle leilighetene ligger på ett plan, pluss at alle enten har terrasse eller balkong.

Leilighetene er uten trapper. Terrenget foran leilighetene skråner, og det er grunnen til at noen av leilighetene har balkong i steden for terrasse.

For leiligheter med havutsikt vender terrassene mot øst, mens standard-leilighetene uten havutsikt har terrasse/balkong mot vest. 

Innredning
Leilighetenes interiør er designet av den kjente, bornholmske designer Pernille Bülow, og detaljene er mange og skjønne. F.eks. viser alle bildene fotos av dagliglivet i Årsdale omkring årene 1890-1910. De går altså over hundre år tilbake i tid, noe som er med til å understreke den hyggelige atmosfæren i ferieleilighetene.

Der er lyse og flotte badeværelser i Årsdale Søpark.Leiligheter for 2-4 personer
Entré, stue med sovesofa (2 soveplasser), stort og velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, soveværelse med dobbeltseng (2 soveplasser) og badeværelse. Fra stua er det utgang til balkong eller terrasse. Egen grill til alle leilighetene. Leilighetene er på mellom 44 og 50 m2.

Leiligheter for 4-6 personer
Entré, stue med sovesofa (2 soveplasser), stort og velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, 2 soveværelser hvert med 2 dobbeltsenger (4 soveplasser i alt). 2 badeværelser. Fra stua er det utgang til terrasse. Egen grill til alle leilighetene, som er på 70 m2, og som alle har havutsikt.

Gratis serviceytelser for alle leilighetene:
* Gratis internet
* Gratis lån av vaskemaskin og tørketumbler
* Gratis lån av sykler

Bestilling
Da leilighetene i Årsdale Søpark er nybygde, tilbyr vi noen helt spesielle introduksjonpriser, som ligger langt lavere enn normalpriserne Tast inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre og se hvor billig dere kan komme til å bo i disse flotte ferieleilighetene.

Gled dere til en deilig ferie i Årsdale Søpark – og, ikke minst, i det hyggelige fiskeleiet Årsdale. Har dere spørsmål, må dere gjerne ringe oss – på alle dager i uka: 0045 56 95 85 66.

Soveværelserne i Årsdale Søpark.  Lejlighederne har forskellig indretning, således at nogle ferielejligheder har større stuer, men til gengæld mindre soveværelser - og omvendt. 
 Det hyggelige sofaarrangement i Årsdale Søpark. Sofaen er en sovesofa i meget høj kvalitet med en fantastisk sidde- og liggekomfort. Årsdale Søpark byder jer velkommen med flotte og lyse køkkener. 
   
   
   
Beliggenhet på kart:

 


Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser