Home Home                                 

Årsdale Søpark - Praktiske Opplysninger

Adresse
Årsdale Søpark
Norre Bakke 3, Årsdale
3740 Svaneke
Telefon: +45 5695 8566 

Avreisetidspunkt

Vi ber om at dere forlater ferieleiligheten kl. 10:00 på avreisedagen

Allergi-vennlige ferieleiligheter
Alle ferieleilighetene er røykfrie innendørs. Såfremt dere har allergier overfor husdyr, kan dere velge en ferieleilighet, som er husdyrfri. Opplys om dette ved bestilling, så sørger vi for å reservere en allergi-vennlig leilighet til dere. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noe problem, da våre dyner og hodeputer ikke inneholder dun.

Ankomstdager
Dere kan komme og reise på alle ukens dager – det er altså ingen faste ankomstdager, og dere behøver i utgangspunktet ikke leie for hele uker. Dette gir mulighet for å sette sammen ferien helt etter eget valg, liksom dere kan velge å reise på de billigste fergedagene, som vanligvis er mandager, tirsdager, onsdager og tirsdager.
Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har dere ferieleiligheten til rådighet fra kl. 15.00. Les evt. mer under punktet ”Nøkkelutlevering” nedenfor i fall dere kommer sent om kvelden.

Bestille flere ferieleiligheter på én gang
Ønsker dere å bestille flere ferieleiligheter på én gang, skal dere bare lage en alminnelig bestilling av én leilighet – og så opplyse i kommentarfeltet på bestillingsformularet hvor mange ferieleiligheter dere ønsker. Så foretar vi en manuell behandling av bestillingen. Vi vil selvfølgelig bestrebe oss på å plassere leilighetene så nær hverandre som mulig.

Betalingsbetingelser
Vi ber dere betale inn et depositum på 25% av reisens pris senest 14 dager etter at dere har mottatt vår bekreftelse. Restbeløpet betales senest 4 uker før ankomst. I tilfelle av sen bestilling – mindre enn 4 uker før ankomst – avtaler vi betalingsdatoen med dere.

Buss på Bornholm
Hvis dere skulle ønske å kjøre med buss til Årsdale Søpark, kan dere bruke rutene 3, 5, 7 eller 8. Alle kjører fra både Rønne Fergehavn og Rønne Lufthavn. Ved påstigning skal dere huske å fortelle sjåføren at dere ønsker å gå av i Årsdale. Fra stoppestedet i Årsdale har dere ca. 350 meter å gå til Årsdale Søpark. Dere vil finne bussplaner og priser på dette link.

Leie av sykkel
Dere kan låne sykler helt gratis i Årsdale Søpark. Syklene passer fint til korte turer – f.eks. til Svaneke. Men hvis dere skal ut på en lengre tur, vil vi anbefale at dere leier sykler med flere gear hos en av sykkelforretningene på øya. Her kan vi anbefale bl.a. Boss Cykler..

Dyner/Sengetøy
Det er dyner og hodeputer i ferieleiligheten. Sengetøy og håndklær ber vi om at dere selv tar med. Alternativt kan dere leie dette ved å bestille på forhånd. Det koster 105 NOK for sengetøy og 30 NOK for håndklær.

Funksjonshemmede
Ferieleilighetene er ikke spesielt innredet for funksjonshemmede. Men leilighetene er meget handicap-vennlige – f.eks. har dørene tilstrekkelig bredde for rullestoler, og det er ingen trappetrinn i leiligheten. Badeværelset har nok plass til at en vanlig rullesto kan snu. Informér oss hvis dere kommer med rullestol, så vil vi gjøre vårt ytterste for å finne den best mulige leilighet til dere.

Hunder og Katter
En del av ferieleilighetene i Årsdale Søpark er forbeholdt gjester med hunder eller katter. Derfor ber vi om at dere ved bestilling forteller oss om hvorvidt dere har med deres firbente venner. På grunn av den ekstra rengjøring kjæledyr medfører, vil det koste dere 314 NOK å ta hunden eller katten med. Har dere 3 eller flere hunder, er prisen 628 NOK for hele oppholdet.
Vi har hvert år mange gjester som tar deres hund eller katt med til Bornholm. Det går fint nok, dere skal bare huske at de svenske tollmyndighetenes krav skal være oppfylte. Normalt er reglene for innførsel av dyr til Sverige ganske restriktive. Men de er mer lempelige når dere bare er på gjennomreise til Bornholm. Les evt. mer her:  Hund/Kat til Bornholm.

Innkjøp
Årsdale har én, liten kjøpmannshandel, kalt Høkeren. Hvis dere har behov for å gjøre større innkjøp, anbefaler vi Brugsen i Svaneke (4 min. i bil fra Årsdale), som holder åpent fra 8 til 18 alle dager i uka (i høysesongen noe lengre). I Nexø, 8 km fra Årsdale, vil dere finne både Fakta, Kvickly (tilsvarende norske Obs) og Netto, som alle holder åpent syv dager i uka.

Internet
Det er gratis internet-tilgang i alle ferieleilighetene i Årsdale Søpark.
 
Køkkenutstyr
Ferieleilighetene i Årsdale Søpark har et velutstyrt kjøkken, med servise til 4 personer.

Nøkler
Utlevering av nøkler skjer på Årsdale Søpark, uansett når på dagen dere kommer.

Parkering
Det er gratis parkering i Årsdale Søpark. P-plassen ligger fra 10-100 meter fra leilighetene.

Rengjøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for å gjøre ren ferieleiligheten deres ved ankomst/avreise – slik at dere alltid kan være sikre på at leiligheten er godt ren ved ankomst, og at dere ikke behøver å tenke på rengjøring før avreise. Betaling for rengjøringen er inkludert i leieprisen. Vi ber dere likevel sørge for at evt. avfall er lagt i bossposen, pluss at kjøkkenserviset er vasket opp. 

Strykejern
Dere kan gratis låne både strykejern og strykebrett i Årsdale Søpark.
Telefonnummer
Alle spørsmål vedrørende Årsdale Søpark: +45 5695 8566.

TV-kanaler
Ferieleilighetene i Årsdale Søpark har tv med danske, svenske og tyske kanaler.
Vaskemaskin og tørketrommel
Får dere behov for å vaske klær, kan dere gratis låne vaskemaskin og tørketrommel i Årsdale Søpark.

Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


 

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser